„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
3,608 прегледа
2 споделяния
Автор: anika_bg / 12.03.2016 14:34

Това сладко мече си играе в снега за първи път! Вижте какво прави майка му! Това сладко мече си играе в снега за първи път! Вижте какво прави майка му! / категория: Животни

Advertisement:
На 7-ми декември 2015 г. в зоопарка в Новосибирск, Русия, се ражда малко мече. Майката му Герда вече има едно малко, родено преди 3 години. Това е голямо събитие за зоопарка, защото белите мечки имат малки веднъж на две или три години, а в дивата природа това се случва дори още по-рядко.

След раждането си, мъничето е напълно безпомощно и няма никаква козина. То прекарва първите месеци от живота си в бърлогата заедно с майка си, докато укрепне и порасне. Мечето все още няма име, защото не е известен пола му.

През януари мечето най-после проглежда. То има добър апетит и расте с всеки изминал ден. Наскоро мечето и майка му бяха пуснати навън за първи път. Тогава мечето вижда сняг за първи път!Игрите на мечето в снега са толкова сладки и забавни. Служители на зоопарка правят снимки, които след това публикуват в социалните мрежи! През цялото време майката Герда е до него, играе си с него, помага му и го пази!
Посетителите на зоопарка ще могат да видят сладурчето съвсем скоро и да му се порадват!
животни мече сняг игра снимки
3,608 прегледа
2 споделяния
Случайни статии
Категории