„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
12,599 прегледа
7 споделяния
Автор: anika_bg / 11.03.2016 16:15

Видео: 3-годишна фигуристка излезе на леда и разтопи сърцето на публиката с изпълнението си! Толкова сладко! Видео: 3-годишна фигуристка излезе на леда и разтопи сърцето на публиката с изпълнението си! Толкова сладко! / категория: Любопитни

Advertisement:
Това малко момиченце трогна целия свят и определено е поело по пътя към големия успех! Тя е едва на три годинки, но вече се явява на първото си състезание по фигурно пързаляне. Малката фигуристка буквално се учи да кара кънки и да се пързаля, докато се учи да ходи!

Щом сладуранката излиза на леда и започва изпълнението си, публиката е изумена! Прекрасната 3-годишна фигуристка буквално разтопи сърцата на зрителите.Сигурни сме, че ако тя продължи с тренировките си и запази желанието си да се развива в този спорт, я очаква бляскаво бъдеще на световните състезания по фигурно пързаляне!А видеото със супер сладкото изпълнение на момиченцето е истинска сензация в интернет и има над 14 милиона гледания. Това не е никак изненадващо, като се има предвид невероятното представяне на малката сладуранка!
любопитни дете фигуристка изпълнение видео
12,599 прегледа
7 споделяния
Случайни статии
Категории