„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
17,224 прегледа
23 споделяния
Автор: anika_bg / 13.03.2016 19:48

Видео: Кучето им вижда за първи път новороденото им бебе! Реакцията? Трогателно! Видео: Кучето им вижда за първи път новороденото им бебе! Реакцията? Трогателно! / категория: Животни

Advertisement:
Раждането на бебе в семейството е много специален момент, очакван с огромно нетърпение от всички. Дори и от домашния любимец.

Това семейство се прибира у дома с новороденото си бебе Мая. Там ги чака кучето им, на което предстои да види бебчето за първи път и да се запознае с нея.

В началото кучето дори не смее да приближи бебето. Тогава някой от стопаните му го избутва до Мая и кучето започва да души мъничето много внимателно и с огромен интерес. Бебчето също го гледа любопитно и размахва ръчички.

В един момент кучето започва нежно да ближе ръчичката на Мая! Прави го толкова внимателно и с такава нежност, че реакцията му е супер трогателна! От тази първа среща става ясно, че кучето и Мая ще станат страхотни приятели и ще са неразделни!


животни куче бебе първа среща видео
17,224 прегледа
23 споделяния
Случайни статии
Категории