„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
4,523 прегледа
1 споделяния
Автор: anika_bg / 12.03.2016 14:06

Видео: Постоянно се подиграват на този фермер заради външния му вид. Но почакайте да видите как се промени! Видео: Постоянно се подиграват на този фермер заради външния му вид. Но почакайте да видите как се промени! / категория: Лайфстайл

Advertisement:
Джейсън е един обикновен фермер, който не обръща особено внимание на външния си вид. Той обикновено ходи облечен в размъкнат и скъсан гащеризон, избелели блузи и сламена шапка на главата. Има и брада.

Хората често му се подиграват заради външния му вид и казват, че прилича на костюм за Хелоуин. И макар че Джейсън не обръща особено внимание на това как изглежда, хорските приказки го нараняват.

Той попада в предаването на Опра Уинфри за преобразяване. Нейният екип веднага забелязва, че под грозните дрехи и брадата се крие красив мъж и се залавят с неговата пълна промяна.

Резултатът е повече от страхотен! Публиката едва разпознава новия Джейсън, а жените са направо изумени от външния му вид, защото фермерът наистина е голям хубавец! Реакцията на публиката и на близките на Джейсън е показателна.Най-важното обаче е, че самият фермер е много щастлив от промяната. Сега той се чувства много по-добре, има повече самочувствие и е доволен!
лайфстайл фермер пълна промяна преобразяване видео
4,523 прегледа
1 споделяния
Случайни статии
Категории