„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
2,100 прегледа
1 споделяния
Автор: anika_bg / 12.03.2016 12:37

Видео: Те се спуснаха под земята в изоставена солна мина, но изобщо не очакваха онова, което видяха! Видео: Те се спуснаха под земята в изоставена солна мина, но изобщо не очакваха онова, което видяха! / категория: Любопитни

Advertisement:
Последното нещо, което човек очаква да види в стара солна мина, са атракции за цялото семейство. Но точно това ще намерите с солната мина в Турда, Румъния. Мината започва да работи през 17 век и експлоатацията й продължава до 1932 г. Днес тя е превърната в огромна туристическа атракция с маси за тенис, басейн, лодки и много други интересни и забавни неща. Освен това, хората могат да се лекуват в мината, докато се забавляват.

В мината има различни галерии, в които посетителите могат да намерят най-различни атракции. Едно от най-посещаваните места е езерото с лодките, в средата на което има направен остров от сол!

Постоянната температура в мината е 13 градуса, а влажността е 80%. В тази среда няма никакви алергени и много малко бактерии, така че мината е идеална за хора с респираторни заболявания. Те прекарват в нея доста време, което се отразява изключително добре на здравословното им състояние.


Уникалната солна мина в Трансилвания е едно страхотно място, на което и малки, и големи се забавляват и дори се лекуват!
любопитни солна мина атракции видео
2,100 прегледа
1 споделяния
Случайни статии
Категории