„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
17,431 прегледа
6 споделяния
Автор: anika_bg / 13.03.2016 19:14

Видео: Тя навива косата си с ТОВА. Когато се събужда сутринта? Уникално! Видео: Тя навива косата си с ТОВА. Когато се събужда сутринта? Уникално! / категория: Любопитни

Advertisement:
Много жени се опитват да постигнат перфектните къдрици, но често това се оказва сериозно предизвикателство. Ако използвате маша, съществува голям риск да се изгорите или да увредите косата си.

Сигурно сте чували за къдрене с тоалетна хартия. Звучи доста налудничаво, затова YouTube потребителката Никол Скайс решава да си направи експеримент и да пробва дали този метод за къдрене наистина действа.За тази цел преди да си легне тя навива косата си на парченца тоалетна хартия. Във видеото можете да видите как точно навива отделните кичури. Тя използва също лак за коса. Имайте предвид, че не трябва да сменяте хартията!Никол преспива с навитата на тоалетна хартия коса и на сутринта е готова да провери резултатите. Тя започва да развива хартийките и остава изумена от резултата! Косата й наистина е накъдрена и има прекрасни къдрици. Ето че този евтин домашен метод за къдрене наистина работи!
любопитни къдрене трик тоалетна хартия видео
17,431 прегледа
6 споделяния
Случайни статии
Категории