„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
4,496 прегледа
3 споделяния
Автор: anika_bg / 11.03.2016 18:12

Видео: Това недоносено бебче оживява по чудо! Вижте уникалната му история, която разтърси целия свят! Видео: Това недоносено бебче оживява по чудо! Вижте уникалната му история, която разтърси целия свят! / категория: Лайфстайл

Advertisement:
Уорд Майлс е едно истинско чудо! Този мъник разплака целия свят и доказа, че волята за живот е по-силна от всичко. Уорд се ражда близо 3 месеца преждевременно. Лекарите не дават почти никакви надежди бебето да оживее.

Въпреки че медиците правят всичко по силите си, състоянието на Уорд постоянни се влошава. Родителите му Линдзи и Бенджамин постоянно получават лоши новини, но не губят надежда и не спират да се молят.И ето, че наистина се случва чудо! Макар че състоянието му е критично, Уорд се справя напук на всички мрачни прогнози. Силната воля за живот и майчината обич му помагат да се справи с всичко и да се прибере у дома след дълъг престой в болницата.Година след раждането на момченцето, таткото Бенджамин прави едно трогателно видео, в което проследява Уорд в първите 12 месеца от живота му. Той подарява клипа на съпругата си по случай нейния рожден ден. Видеото разплака целия свят, но и ни показа, че нищо на този свят не е невъзможно!
лайфстайл недоносено бебе история чудо видео
4,496 прегледа
3 споделяния
Случайни статии
Категории