„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
3D скоростно състезание 3D скоростно състезание
категория: Състезания / Луди коли
Качена на: 22.05.2015 11:59, играна: 903 пъти, споделена: 11 пъти.

3D игра с кола в която трябва да карате супер бързата си спортна кола и да събирате бонусите по пътя си, с тях ще можете да спечелите повече пари за да направите супер спортната си кола още по бърза като я ъпгрейтвате за следващите си мисии. Възползвайте се от възможността да покарате 3D супер автомобил. Проправяйте си път по натоварените улици и гледайте да не унищожите вашата супер кола преди да е изтекло времето на нивото.
ИГРАЙ СЕГА!
Охлюва Боб Охлюва Боб
категория: Състезания / Каране с препятствия
Качена на: 19.05.2015 21:12, играна: 890 пъти, споделена: 7 пъти.

Помогни на охлюва Боб да премине през всички препядствия! Целта на играта е да преминете всички нива на трудност. Използвайте логическата си мисъл, за да разберете кой бутон с какво ще Ви помогне в играта. Охлюва Боб е много страхлив и може да се изплаши до смърт от някои чудовища, затова винаги го прибирайте в черупката му когато мислите. Събирайте скритите из терена звезди, за да може охлюва Боб да остане доволен.
ИГРАЙ СЕГА!
Управлявай трафика Управлявай трафика
категория: Състезания / Скоростна отсечка
Качена на: 19.05.2015 16:09, играна: 902 пъти, споделена: 1 пъти.

В играта "Управлявай трафика" трябва да се стараете да контролирате движението. В тази игра за регулиране на движението, Вие трябва да пускате превозните средства да преминават по улицата или съответно - да ги спирате. Внимавайте, защото има много ядосани шофьори, които спират Вашата работа и мзогат да направят катастрофа, ако не ги пуснете да преминат на време. Кой е по - добрият регулировчик?
ИГРАЙ СЕГА!
Такси Такси
категория: Състезания / Състезания в града
Качена на: 03.05.2015 03:14, играна: 867 пъти, споделена: 6 пъти.

Такси е игра за шофиране в града, в която трябва да карате по улиците и да взимате различни клиенти по пътя си, спирайки на сивите балончета. След като дадат поръчката си, Вие трябва да ги закарате до избрана от тях дестинация. Имате ограничено време за да го направите, обаче.
ИГРАЙ СЕГА!
Ченге Ченге
категория: Състезания / Състезания в града
Качена на: 03.05.2015 03:13, играна: 759 пъти, споделена: 0 пъти.

Градът заспива, замръква и всички прозорчета угасват. Идва полунощ, а крадците се появявяват един по един. Ти си градското ченге, назначено на нощна смяна. Задачата ти е да изловиш всичките крадци и да вътвориш ред в този неспокоен град. Дали ще се справиш като градското ченге?
ИГРАЙ СЕГА!
Леден мерцедес Леден мерцедес
категория: Състезания / Каране с препятствия
Качена на: 03.05.2015 03:08, играна: 786 пъти, споделена: 4 пъти.

Вземи ключовете от Мерцедеса, качи се в него и започвай да се плъзгаш по леда! Имаш 60 секунди да преодолееш 7 снежни склона със своето лъскаво возило.
ИГРАЙ СЕГА!
Байк трик Байк трик
категория: Състезания / Каране с препятствия
Качена на: 03.05.2015 03:07, играна: 839 пъти, споделена: 0 пъти.

Прави трикове с колелото си! По трасето са дадени модели, които трябва да нарисуваш, за да колелото ти да направи съответният трик. Бъди бърз и следи внимателно фигурите, които се изобразяват по трасето, защото имаш само няколко секунди, за да ги нарисуваш. Ако успееш да направиш всички ще победиш и ще докажеш, че си най - добрият.
ИГРАЙ СЕГА!
ATV ATV
категория: Състезания / 4x4 Джипки
Качена на: 03.05.2015 03:07, играна: 601 пъти, споделена: 4 пъти.

В тази игра Вие трябва да карате из джунглата с ATV. Карайте своето превозно средство възможно най - бързо, за да се доберете до точките, които една по една ви водят до победата. Внимавайте, защото трябва да балансирате ATV - то си, защото иначе ще се преобърнете.
ИГРАЙ СЕГА!
Бус за самолети Бус за самолети
категория: Състезания / Каране с препятствия
Качена на: 03.05.2015 03:05, играна: 806 пъти, споделена: 0 пъти.

Ти си шофьор на автобус на летището. Ти трябва да взимаш пътниците от терминала и да ги караш на летището. Внимавай да не се блъскаш никъде, защото имаш ограничен живот и може да изгубиш играта. Имаш ограничено време за изпълняването на мисията.
ИГРАЙ СЕГА!
Скорост Скорост
категория: Състезания / Каране с препятствия
Качена на: 03.05.2015 03:05, играна: 833 пъти, споделена: 1 пъти.

Супер яко е да караш бързи спортни коли в града, но днес предизвикателството е да го направиш в гората и планината. В този ден атмосферните условия са трудни за шофиране. Покажи на какво си способен в тази игра на умения.
ИГРАЙ СЕГА!

Категория