„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Ротативка Ротативка
категория: Хазартни - без истински пари / Томболи
Качена на: 22.05.2015 18:01, играна: 1326 пъти, споделена: 62 пъти.

В ротативката трябва да ви се паднат 3 еднакви символа, за да спечелите джакпота. Разполагате само със 100 кредита, като Вашата задача е да ги удвоите и утроите. Използвайте бутона или лоста, за да завъртите ротативката.
ИГРАЙ СЕГА!
Сделка или не Сделка или не
категория: Хазартни - без истински пари / Томболи
Качена на: 20.05.2015 11:15, играна: 1193 пъти, споделена: 3 пъти.

"Сделка или не" е една много известна и класическа телевизионна игра, която вече е направена и онлайн! Играйте "Сделка или не" или спечелете джакпота, като отворите всички кутии! Банкера ще Ви предложи оферти по свое осмутрение и ще се старае да Ви обърка и преметне максимално с парите! Докажете, че тази игра няма да бъде банкерската и вие ще спечелите джакпота.
ИГРАЙ СЕГА!
Бинго Бинго
категория: Хазартни - без истински пари / Томболи
Качена на: 19.05.2015 17:19, играна: 1155 пъти, споделена: 5 пъти.

В играта \\\"Бинго\\\" имате Бинго карта с числа. Когато натиснете на бутона \\\"Стартирай играта\\\" ще започнат едно по едно да се теглят числа. Ако имате БИНГО, трябва веднага да натиснете бутона отдолу : Бинго, за да спечелите играта. Ако се забавите, може някой друг от участниците в играта да събере нужните му числа и да каже Бинго. ---- В тази игра НЕ СЕ УПОТРЕБЯВАТ РЕАЛНИ ПАРИ ---- Печалбите не са реални и играта е само за забавление
ИГРАЙ СЕГА!
Категория