„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Военен Военен
категория: Екшън / Военни игри
Качена на: 22.05.2015 16:53, играна: 866 пъти, споделена: 14 пъти.

В тази част на играта поемаш контрола над Аркадийските сили в кампания да победиш Тъкър и Федерацията. Играй през 10 нива и едно бонус ниво с три настройки на трудност. Ще имаш достъп до безстрашните Аркадийски танкове Паяк и Невидимите танкове в тази походова стратегия.
ИГРАЙ СЕГА!
Растения срещу зомбита Растения срещу зомбита
категория: Екшън / Военни игри
Качена на: 19.05.2015 19:52, играна: 627 пъти, споделена: 0 пъти.

В играта \"Растения срещу зомбита\" трябва да попречите на зомбитата да стигнат до къщата Ви. Това трябва да стане като поставите растения по трасето, които да ги убият. Има много нива на трудност, а ниво печелите, когато успеете да убиете всички зомбита пред къщата си. Имейте впредвид, че зомбитата са тревопасни и могат да изядат плантациите Ви. Растения можете да купите като събирате слънца. Ако зомбитата стигнат до къщата Ви, ще я изядат и ще трябва да повторите нивото.
ИГРАЙ СЕГА!
BNKR BNKR
категория: Екшън / Военни игри
Качена на: 19.05.2015 16:43, играна: 546 пъти, споделена: 16 пъти.

Човечеството отдавна го няма и само роботи са останали в постоянно търсене на гориво! Играта разказва историята на нов робот, който помага на другите да оцелеят. Намери пътя през откъснатите от войната градове и отдавна забравените скривалища. Колко дълго можеш да оцелееш в тази пост апокалиптична пустош? Късмет!
ИГРАЙ СЕГА!
Боен Танк Боен Танк
категория: Екшън / Военни игри
Качена на: 14.05.2015 12:30, играна: 772 пъти, споделена: 162 пъти.

целта на играта на бойния танк е да преземеш възможно най-много територии и да разбиете терористите. Много важно е да изпълнявате мисии за да успеете иначе ще е много трудно да развивате танка си.
ИГРАЙ СЕГА!
Категория