„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Гарфилд и призрачната къща Гарфилд и призрачната къща
категория: Главоблъсканици / Други
Качена на: 11.06.2015 11:05, играна: 1561 пъти, споделена: 242 пъти.

Един от най - известните анимационни герои Гарфилд е попаднал в призрачната къща на духовете. Неговата задача е да намери всички предмети, за да успее да се нахрани. За целта трябва да обикаля из къщата и да търси предмети, които ще го отведат до храната и изхода.
ИГРАЙ СЕГА!
Победи векторианците Победи векторианците
категория: Главоблъсканици / Други
Качена на: 24.05.2015 10:46, играна: 2006 пъти, споделена: 474 пъти.

Целта в тази векторна игра е да елиминирате всички векторни заплахи преди да са достигнали до края на пътя. Играта е в стила запазване на територия чрез бойни кули. Строите кули, които поставяте по пътя и те атакуват нашествениците. Успехът не се определя само от типа на кулите, които избирате, но и къде ги поставяте и как ги подобрявате. С мишката изберете първо карта на нивото от списъка, натиснете LOAD MAP. Когато сложите кулички и искате да пуснете врага натиснете "Send the Vectoids" най-отгоре на играта. Успех!
ИГРАЙ СЕГА!
Защитник Защитник
категория: Главоблъсканици / Други
Качена на: 23.05.2015 12:43, играна: 1494 пъти, споделена: 302 пъти.

Целта в тази страхотна RPG стратегическа игра е да защитите своята територия от нашествието на враговете. С МИШКАТА поставете своите магьосници на картата. Те могат да подобряват уменията си в различна насока като натрупват опит по време на битката (тогава светват в червено и вие може да кликнете на тях и да изберете Level up). Приятно забавление!
ИГРАЙ СЕГА!
Табла Табла
категория: Главоблъсканици / Други
Качена на: 22.05.2015 17:13, играна: 869 пъти, споделена: 0 пъти.

Табла обикновена срещу компютъра. Една от наи-известните игри, която съчетава стратегия и късмет. След като свършите своя ход, натиснете на submit turn, за да може и другият играч ( компютъра ) да извърши своя ход.
ИГРАЙ СЕГА!
Пакман Пакман
категория: Главоблъсканици / Други
Качена на: 22.05.2015 11:42, играна: 634 пъти, споделена: 0 пъти.

Класическият Пакман е вече тук! Днес любимата на поколения игри навършва 30 години! В тази игра целта е да съберете всички малки точки без да се докосвате до чудовищата. Взимайте големите точки, за да направите чудовищата ядливи и да Ви носят точки. Имате само 3 живота.
ИГРАЙ СЕГА!
Категория