„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Искате ли да узнаете и да разберете, като колко годишни се държите?
Въведете вашето име и натиснете бутона и започнете теста!Име


Advertisement:
Като колко годишен се държиш?
Вероятно, всички сте чували изразът „възрастта е само цифра!”. Дали сте съгласни с него или не, светът е изпълнен с примери, които го доказват. За много хора, тази сентенция се е превърнала в нещо като житейска философия. Затова, в наши дни, не е никак изненадващо да видите 50-годишни, които се забавляват като 20-годишни, както и 30-годишни, които са сериозни, сдържани и откровено скучно, сякаш са на по 60!

Реално, определящото за държанието на даден човек далеч не е броят години, които той е прекарал на земята, а това на колко се чувства! „Младите души” станаха изключително популярни – 30-те са новите 20, 40-те са новите 30 и така на татък... Изобщо, явно всичко върви с едно десетилетие назад! А, Вие знаете ли на колко години сте всъщност? Не, не става дума за възрастта Ви според календара, а затова като колко годишни се държите! Можете лесно и бързо да получите отговор на този въпрос, като направите теста - Като колко годишен се държиш?!

Модата на вечно младите, по душа, е нещо прекрасно, но може да има ужасни последици, излезе ли извън контрол. Разбира се, хубаво е понякога да му се отпуска краят и човек да си поживее, но прекалените неща не водят до нищо добро! Гледката на 30 и малко годишни мъже и жени, които се държат като 15-годишни пубертети, с побеснели хормони, със сигурност не е от най-приятните, а ако това е начин на живот, а не моментно отпускане положението се превръща от комично в трагично!

В случай, че резултата от теста не Ви е допаднал и искате да промените нещо в себе си, не губете време да се чудите какво точно, а разберете веднага, като последвате линка - Какво трябва да промениш в себе си?. Все пак, [b]никога не е късно да пораснете или, пък да се подмладитe!