„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Искате ли да узнаете и да разберете, каква е вашата аура?
Въведете вашето име и натиснете бутона и започнете теста!Име


Advertisement:
Какво е аурата? Най-общо казано, аурата може да се определи, като енергийно поле, което обгръща човека. Тя не се вижда, с просто око, но пък разкрива много за този, които обгръща. Независимо дали сте от почитателите на астрологията и нумерологията, за които аурата е от съществено значение или от скептиците, според които това са врели не кипели, Вашата аура казва ужасно много за Вас, самите.

Аурата се простира извън човешкото тяло - между 2см. и 3,5м. разстояние. Големината и, тоест разстоянието, на което се простира зависи от душата. Колкото по-стара е една душа, толкова по-далеч стига нейната аура и обратното – колкото по-млада е човешката душа, толкова по-близо до тялото е аурата. Старостта и младостта, поне в този случай, не се измерват в години човешки живот, а в брой животи на душата.
По принцип, цвета на аурата се сменя, в зависимост, от емоциите и чувствата, които притежателят и изпитва в момента. Щастието, влюбването, тъгата, самотата, всичко това променя цветовата палитра на аурата. И все пак, аурата на всеки човек има един основен цвят, а в зависимост от душевното състояние на човек, към него се прибавят и много други. Точно този, основен цвят на аурата разкрива всичко за характера на притежателя си!

Стана ли Ви вече интересно? Не бързайте да търсите специалист, които да Ви разкрие цвета на Вашата аура и, разбира се, да Ви таксува подобаващо за посещението! Много бързо и лесно можете да откриете кой е цвета на Вашата аура, като направите теста - Каква е аурата ти?! Ако сте отговорили честно, ще научите доста интересни, а защо не и изненадващи, неща за себе си, от резултата!

В случай, че любопитството Ви вече е разпалено, със сигурност ще Ви бъде интересно да откриете и като какъв ще се преродите - Като какъв ще се преродиш?! Отговорът може да Ви допадне, а може и никак да не Ви се понрави. В крайна смета, обаче, не трябва да забравяте, че всяко едно прераждане на Вашата душа е с цел тя да научи някакъв урок. Така е в сегашният Ви живот, така е било и в миналият, така ще бъде и в следващият. Затова не се отчайвайте ако следващото Ви прераждане не Ви харесва особено, а обръщайте внимание на света и хората около Вас и попивайте мъдростта на живота!