„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Искате ли да узнаете и да разберете, кой актьор сте от "Бързи и Яростни"?
Въведете вашето име и натиснете бутона и започнете теста!Име


Advertisement:
„Бързи и Яростни” се превърна в любимата сага на цяло едно поколение! Милиони хора, буквално, пораснаха с филмът и неговите герои – смяха се, плакаха, съчувстваха и пълнеха киносалоните още на премиерите, на поредният филм от поредицата.

Бързи и Яростни” показа на своите фенове какво е истинско приятелство, подкрепа, дори когато ситуацията изглежда безнадеждна и вярва. Сагата, обаче показа и още нещо, изключително важно, а именно, че не само общите роднини правят семейството! Семейството са всички хора, около Вас, независимо дали имате роднинска връзка с тях, които няма да Ви изоставят и ще направят всичко за Вас!

Ако сте сред феновете на „Бързи и Яростни” няма начин, поне един път, докато сте гледали някои от филмите, да не сте се оприличили на някой от героите. Голямата, колоритна, забавна и готова на всичко банда, от екрана, предлага такова разнородно количество от образи, каквото едва ли има в друга поредица. Така, че няма начин сред тях да не откриете и себе си! Може би сте енергични и смели, като Браян или пък давате всичко за семейството си и за него сте готови да минете и през Ада, като Доминик Торето? Разбиращи и подкрепящ, като Мия или своенравни, като Лети? Не се чудете повече!

Можете лесно и бързо да откриете отговора на този въпрос, като просто последвате линка - Кой актьор от „Бързи и Яростни” си? ! Само след няколко кликвания вече ще знаете на кой актьор от „Бързи и Яростни” приличате! Възможно е да сте копие на любимеца си или, пък да приличате на героят, които никак не харесвате и в двата случая е по-добре да знаете, от колкото да се чудите. Истинските фенове на филмът познават героите му добре, така че от резултата, може да научите доста нови, неочаквани неща за себе си!

В случай, че оприличаването на различни филмови и телевизионни герои Ви е интересно и забавно, може да продължите с него, още сега! Направете теста - Кой герой от сериала „Приятели” си? и открийте на кой герой от сериалът „Приятели” приличате!