„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Искате ли да узнаете и да разберете, какво трябва да промените в себе си?
Въведете вашето име и натиснете бутона и започнете теста!Име


Advertisement:
Какво трябва да промениш в себе си?

„Вълкът козината си мени, но нрава не!” – вярвате ли в тази житейска максима? Или с други думи вярвате ли, че хората могат да се променят или смятате, че цял живот си такъв какъвто си? В случай, че сте от първият тип, тоест вярващите в промяната, несъмнено някога в живота си, сте искали да промените нещо у себе си.

Не става дума само за външният вид, а за черти на характера. Може би сте искали да бъдете малко по-добри, по- уверени в себе си, по-малко избухливи? Или, пък сте искали и знаели, че нещо у Вас трябва да се промени, но не сте били съвсем сигурни какво? Не се измъчвайте повече, а получете отговор на този въпрос още сега, като последвате линка - Какво трябва да промениш в себе си? Сега, вече знаете точно какво Ви „куца”, но дали ще го промените?

Според учените желанието за промяна е различно у всеки. Някои хора, колкото и силно да искат да се променят, бързо се отказват от борбата със собствената си природа и се приемат такива, каквито са – с всичките си недостатъци. Други, пък, са толкова целеустремени, че успяват да се променят и да изкоренят недостатъците си, с цената на всичко! А, трети цял живот се опитват да се променят, но безуспешно...

Когато човек реши да се промени, той започва да води истинска битка със себе си и това, което е в момента. Независимо дали става въпрос за малки промени, като по-оптимистично гледане на света или за големи, като порастване и поемане на повече отговорности.

Пътят на промяната не е никак лесен и ако не сте от късметлиите, които се приемат такива, каквито са и успяват да живеят в мир със себе си, със сигурност ще Ви бъде доста трудно да го извървите! И все пак, хубавите неща стават бавно и в случай, че сте решили да се промените не се отказвайте по средата на промяната. Сигурно, по някое време ще се зачудите от къде сте придобили тази или онази черта на характера си.

Специалистите смятат, че характера на човека, до голяма степен, е моделиран от неговите родители, още в ранните детски години. Ако Ви е любопитно дали сте чертите, които искате да промените, у себе си, са наследени от майка Ви или от баща Ви, можете да разберете веднага, като направите теста На кой приличаш повече – на майка си или на баща си? !