„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Искате ли да узнаете и да разберете, дали сте добър или лош човек?
Въведете вашето име и натиснете бутона и започнете теста!Име


Advertisement:
Що е то добър човек и има ли той почва у нас? В последно време, този въпрос изглежда вълнува все повече и все повече обществото. Медиите, превръщат намирането на добри, безкористни, помагащи хора в истинска сензация. Дали, обаче това да бъдеш добър човек, е чак такова чудо, в наши дни?

Несъмнено, съвременното общество и неговите виждания и ценности, доста затрудняват култивирането на добри хора. И все пак, какво точно означава днес как да бъдеш добър човек? Ясно е, че добрите хора помагат, дори на непознати без да търсят признание, без задни мисли. Те дават всичко от себе си, в името на каузите, в които искрено вярват. И не последно място – не живеят на принципа „аз може да съм зле, важното е на комшията да му е по-зле”! Със сигурност, съществуват и такива хора, покриващи всичко изброено. Дали, обаче те са толкова малко, колкото си мислим? Едва ли има човек, които поне веднъж в живота си не е правил едно от изброените неща, просто защото у всеки има по нещо добро! Съвсем друг въпрос е, дали, кога и в какви ситуации, се проявява то! Има хора, които са добри към всички, хора, добри само към най-близките си, а има и такива, които са добри само и единствено към себе си!

А, Вие смятате ли, че сте добър човек? Ако отговора на този въпрос Ви затруднява, не се мъчете повече, ами открийте веднага, като направите теста – Разбери дали си добър човек! ! В случай, че сте сред добряците, които биха свалили ризата от гърба си, за да помогнат на човек в беда, честито! А, ако резултата не Ви харесва и смятате, че е време за промяна, не се чудете от къде да започнете. Просто последвайте линка и разберете какво трябва да промените в себе си, за да се подредите, гордо, в редиците на добрите хора - Какво трябва да промениш в себе си?! Все пак, никога не е късно за промяна!