„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Искате ли да узнаете и да разберете, колко време ще оцелеете в гората сам/а?
Въведете вашето име и натиснете бутона и започнете теста!Име


Advertisement:
Обичате ли природата? Колко време щеoцелееш в гората сам/а? Едва ли са много хората, които ще отговорят отрицателно на този въпрос. Все пак, малко са тези, които могат да останат безразлични към спиращите дъха гледки, богатството на цветове и аромати и безкрайното спокойствие, които майката природа щедро ни дарява!

Да обичаш природата, обаче е едно, а да можеш да оцелееш в нея вече е нещо съвсем друго. Като малки, всички сме играли на играта „Какво ще правиш на самотен остров?”, а замисляли ли сте се някога какво ще правите сами в гората? По-точно мислили ли сте колко време бихте оцелели в гората, сами без телефон, таблет и връзка с интернет? В случай, че не сте, а сега Ви стана изключително интересно, можете съвсем лесно да разберете, като последвате линка - Колко време ще оцелееш в гората?

Ако по природа не сте любители планинари, не познавате билките и гъбите, не знаете как се строи подслон и ориентацията Ви къде е север и къде е запад клони към нулата, шансовете Ви за оцеляване едва ли са много добри! И все пак, с малко логична мисъл и много здрава воля, може да изкарате достатъчно дълго, за да Ви открие някой горски и да Ви спаси. А, в случай, че планината и горите са Вашият втори дом, едно подобно предизвикателство не би трябвало да представлява проблем за Вас. И все пак, винаги има вероятност резултата да Ви изненада! Ако резултата при Вас, обаче е доста трагичен и шансовете Ви за оцеляване сред дивата природа не са много добри, може би ще е добре да стоите по-далеч от гората или поне да не се разхождате в нея, сам-самички.

В случай, че темата за оцеляването Ви е станала интересна, може да проверите колко време ще успеете да запазите живота си в малко по-екстремна ситуация, от самотната гора, като последвате линка - Колко бързо ще умреш във филм на ужасите?. Изведнъж, оставането жив в гората започна да изглежда, като детска игра, нали?