„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Искате ли да узнаете и да разберете, какви сте измежду вашите приятели?
Въведете вашето име и натиснете бутона и започнете теста!Име


Advertisement:
Приятели. За къде сме без тях?! Отдавна хората са казали – покажи ми приятелите си, за да ти кажа какъв човек си. В тази стара, житейска мъдрост има много истина, защото, искаме или не, нашите приятели участва в личностното ни изграждане и израстване.

Независимо дали приятелите Ви се броят на пръстите на едната ръка или са толкова много, че трудно бихте побрали всички в една стая, те са част от Вас! Със сигурност, поне веднъж в живота си, сте се чудили какво точно е Вашето място в приятелската Ви група. Дали сте срамежливият, винаги отзивчив приятел, който говори само, когато го попитат или пък сте лидерът, този без който групата Ви някога няма да бъде пълна? А, може би сте клюкарката на групичката – човекът, знаещ всичко за всеки, които обича да обсъжда живота на останалите, само с най-топли чувства, разбира се?

Край на чуденето! Вече можете да разберете, със сигурност какви сте Вие измежду Вашите приятели! Единственото, което трябва да направите е да попълните теста Какъв/Каква си ти измежду приятелите ти?! Само след няколко секунди вече ще знаете какви сте и как приятелите от компанията Ви гледат на Вас! Резултатите могат да потвърдят подозренията Ви или, пък да Ви изненадат доста! Независимо дали отговорът Ви харесва или не, все пак е по-добре да сте наясно със ситуацията, в която се намирате, от колкото живеете в илюзия. И все пак, никога не е късно за промяна, нали така?

В случай, че ролята Ви във Вашият кръг от приятели не Ви допада, може би е редно да се позамислите какво трябва да промените в себе си, за да излезете от нея! Вместо да се чудите и маете, дни наред, да събирате мнения и да се ядосвате, можете лесно и бързо да разберете коя черта от характера си трябва да промените, като последвате линка - Какво трябва да промениш в себе си?! Само с няколко клика, вече ще знаете какво у Вас подлудява околните и е добре да промените!