„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Искате ли да узнаете и да разберете, на кой герой приличате от сериала Приятели?
Въведете вашето име и натиснете бутона и започнете теста!Име


Advertisement:
Кой герой от сериала Приятели си?

„Приятели” – любимият сериал на цяло едно поколение! Милиони хора, по цял свят, буквално израснаха със забавната сага. Те се смяха, плакаха и съчувстваха на шестимата герои от самото начало на сериала до неговият край!

Ако и Вие сте сред феновете на Моника, Фийби, Рейчъл, Рос, Чандлър и Джоуи със сигурност сте изпитали много емоции, докато сте ги гледали на екрана. Шестимата приятели ни забавляваха, по един безкрайно искрен и непринуден начин, цяло десетилетие. Със своите влюбвания, разлюбвания, душевни терзания и комични моменти, „Приятели” се превърна в част от живота на своите фенове, защото много от тях откриваха частица от себе си, в някой от героите. А, понякога дори в няколко от легендарните, екранни „Приятели”! Всеки фен на сериала, в даден момент, е можел да се оприличи на някого от великолепната шесторка.

А, Вие, чудили ли сте се някога на кой герой от сериалът „Приятели” приличате? Дали сте маниачката на тема контрол и чистота, Моника? Или може би, забавната вечно позитивна Фийби? А, защо не и търсещата любов и верният път в живота Рейчъл? Забавен ли сте като Чандлър, сериозен и малко смотан като Рос или сте вечният женкар, човек на живота и непоправим оптимист Джоуи? Е, сега можете много лесно да разберете кой от шестимата приятели „дреме” във Вас! Трябва само да направите теста Кой герой от сериала „Приятели” си? и ще знаете със сигурност до кой от героите се доближавате най много! Защо да спирате само със себе си, обаче? Проверете и своите приятели! Позабавлявайте се и проверете всички от компанията Ви! Кой знае, може пък да съберете всичките шестима!

Освен да разберете на кой герой от сериала „Приятели” приличатe, сигурно ще Ви бъде доста интересно да откриете и как Вашите приятели гледат на Вас, самите. Можете да получите отговор на този въпрос веднага, а единственото, което трябва да направите е да последвате лика - Какъв/Каква си ти измежду приятелите си?!