„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Искате ли да узнаете и да разберете, коя гръцка богиня сте?
Въведете вашето име и натиснете бутона и започнете теста!Име


Advertisement:
Коя Гръцка Богиня си?

В древногръцката митология има всичко – от предателства и заплетени интриги до любов, жертви и чисти семейни драми! Всъщност, древногръцките легенди са признати за най-популярната и добре запазена митология в цяла Европа. А, едно от основните места в нея е запазено за богините.

А, древногръцки богини има наистина много! Сред върховните божества на Олимп има цели четири на брой богини – Афродита, Атермида, Атина и Хера. Всяка една от тях е имала уникални, отличителни черти и силна индивидуалност. Афродита е била съблазнителката, която без никакво усилие е успявала да завърти главата на всеки мъж, без значение дали той е обикновен смъртен или бог. Атремида, пък никога не е остарявала – винаги красива, много умна и безкрайно самостоятелна. Атина е била олицетворение на мъдростта и интелекта, а Хера – на семейната жена, безкрайно разбрана, търпелива и деликатна.

Освен тези четири върховни богини, в древногръцката митология има още купища богини! Всъщност, в митовете и легендите на древните гърци си е имало богини почти за всичко – за любов, за възмездие, за бедствия и злини, за раздор и за какво ли още не! Всички, до една са били изключително красиви, обаятелни и им е била отреда главна роля в много от митовете и легендите.
Според една теория, във всяка дама живее по една богиня, от митовете и легендите на древните гърци. Тя идеално отразява същността на дамата, в която живее и покрива всички черти от характера и! Коя мислите, че живее във Вас? Не се чудете повече, ами разберете веднага, като просто последвате линка - Коя Гръцка Богиня си?. Позабавлявайте се с приятелките си разберете кои древногръцки богини живеят във Вас! Поразтърсете се за митове и легенди свързани с тях и ще откриете доста изненадващи неща за самите себе си!

В случай, че сте от по-любопитните може да тествате и мъжката половина от компания си - Кой Гръцки Бог си?! Дали в свитият Ви, срамежлив приятел не дреме Аполон? А, във вечно готовият за купони не се е скрил богът на виното Дионис? Не гадайте повече, а разберете отговорът още сега, със сигурност ще разкриете доста интересни подробности за същността на мъжката половина от приятелите си!