„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Искате ли да узнаете и да разберете, за колко време ще умрете в филм на ужасите?
Въведете вашето име и натиснете бутона и започнете теста!Име


Advertisement:
Колко бързо ще умреш във филм на ужасите?

Филмите на ужасите, по традиция, са любими на едни и крайно неприятни на други. Много хора не ги харесват, защото се ужасяват от случващото се на екранът и доста нощи, след като са гледали даден филм губят сънят си. Други пък, са страстни почитатели на ужасяващите истории и следят с интерес всеки нов, такъв филм.

Чудовищата и злодеите, от край време са източник на страх за едни и вдъхновение за други. Много от ужасяващите създания, които всяват откровен страх у хората, са измислени преди стотици години, с цел обяснение на различни явления, за които днес науката дава малко по-различни отговори. Други, пък са съвсем истински, реални личности, на които историята е приписала свръхестествени сили и качества. А, трети са си напълно реални и в даден момент са извършвали, наистина ужасяващи неща!

Независимо дали сте страстен любител на ужаси или предпочитате да ги избягвате, със сигурност сте гледали не един или два подобни филма. Зомбита, вампири или просто ужасяващи, жестоки серийни убийци дебнат невинните си жертви и ги докарват до лудост, преди да ги убият. А, дали някога сте се замисляли колко време Вие бихте издържали в ролята на жертвата, в някой филм на ужасите?

Дали ще сте сред първите убити или от тези, които по средата на филмът се жертват, за да спасят приятелите си, или сте героят, които оцелява и успява да се справи с ужасяващите чудовища и злодеи? Можете много лесно да разберете отговорът на този въпрос, като направите теста - Колко бързо ще умреш във филм на ужасите?. Със сигурност, след като разберете резултата ще гледате на филмите на ужасите, по-малко по-различен начин – поне с една идея повече съчувствие към жертвите!

А, защо не обърнете малко повече внимание на злодеят или чудовището, което избива наред, следващият път, в които гледате филм на ужасите? Може би, той, тя или то малко прилича на Вас. Е, със сигурност не визуално, но все пак... Ако искате да разберете какво чудовище дреме във Вас, просто последвайте линка - Кой сериен убиец си?!