„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Искате ли да узнаете и да разберете, кой герой от "Игри на Тронове" сте?
Въведете вашето име и натиснете бутона и започнете теста!Име


Advertisement:
Кой герой от Игра на Тронове си? Сериалът по жанр е фентъзи драма. Определено може да се каже, че HBO завзеха света със своето творение. Това е една от най-популярните поредици в момента, а и на всички времена. Всичко е вдъхновено от „Песен за Лед и Огън“ от Джордж Мартин. Името на сериала идва от името на първата книга от поредицата – „Игра на Тронове“.
Това е една продукция, която се заснема в Исландия, Малта, Шотландия, Хърватия, Ирландия и Шотландия. Премиерата на първия епизод е на 17 април 2011 година. На 14 юни 2015 година приключи петият сезон на сериала. Вече текат снимките на шестия сезон.
Гледаш ли Игри на Тронове? Всичко се случва по земите на Вестерос и Есос. В сериала можем да наблюдаваме няколко основни сюжетни линии. В първата наблюдаваме как няколко от фамилиите организират гражданска война, за да се преборят за „Железния трон на Седемте Кралства“. От другата страна забелязваме опитите на една династия да си върне мястото на престола, което преди това е загубила. Не на последно място наблюдаваме краят на едно много дълго лято и началото на свирепа зима, от която ще излязат легендарни чудовища в помощ на жестоките обитатели на Севера, които също имат големи амбиции.

Персонажи от Игри на тронове. Във филма ще се запознаете с много персонажи, които до един ще ви станат любими по една ли друга причина. Цялото семейство Ланистър, което е замесено в какви ли не случки и интриги, Джон Сноу, който „не знае нищо“, много генерали и благородници, които в лоялността си вършат различни добри и лоши неща и така нататък. Определено това фентъзи се радва на адски много герои, което го прави и доста разнообразно и интересно. Фактът, че вече 5 сезона няма отлив на аудитория е достатъчен. Дори обратното, сериалът става все по-популярен и рядко се среща човек, който да не го е гледал
Най-забавният сайт е [url href=http://igraigo.com]igraigo.com[/url]