„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Искате ли да узнаете и да разберете, колко IQ Ще изкарате?
Въведете вашето име и натиснете бутона и започнете теста!Име


Advertisement:
Някои беше казал, че умните хора постоянно се съмняват в себе си, а глупаците са безкрайно уверени в способностите си. Дали си съгласен с тази сентенция или не, не е от особено значение. Въпросът е вярваш ли, че имаш високо IQ? Или казано на прост език смяташ ли, че си много интелигентен, направо гении или тази теория ти звучи доста съмнително?

Можеш да разбереш отговорът на този въпрос още сега! Просто направи теста Колко IQ ще изкараш? и вижте колко IQ ще изкараш! Въпросите са логически и са направени, така че да измерят с точност интелигентността ти! Бъди честен и не се опитвай да шикалкавите, в крайна сметка и да успееш единственият, който ще метнеш си самият ти! Резултата, най-вероятно ще те изненада, но ако си бил честен, той е напълно реален!

Може да се окаже, че си страшно умен или, пък, че не блестиш с особено висока интелигентност! Ако случайно попадаш във втората група, не се отчайвай! Винаги има начин да повишиш нивото на своята интелигентност, като добиеш нови знания – пътешествия, четене на книги, обикаляне по музеи и исторически забележителности и още много, много други! Не забравяй, че нещата винаги могат да се променят! Така, че дори да теста да покаже, че си с високо IQ не бързай да се възгордяваш, а не спирай да получавате нови знания, за да запазиш резултата. И обратното – ниското и посредственото ниво на интелигентност лесно и бързо могат да се покачат, стига човек да има желание!

И докато сме на темата за интелигентността, защо не провериш дали можем да познаем коефициента ти на интелигентност? След като вече знаеш колко точно е твоето IQ ще бъде интересно да видим дали и ние ще успеем да го познаем! Това може да стане веднага, като просто последваш линка Можем ли да познаем коефициента ти на интелигентност? и направиш теста!
После сподели резултатите си в нашият Форум! Успели ли сме да познаем колко е IQ-то ти? Сравни постиженията си с останалите и виж колко са по-умните и по-глупавите от теб!