„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Искате ли да узнаете и да разберете, какви сте били в предишния ви живот?
Въведете вашето име и натиснете бутона и започнете теста!Име


Advertisement:
Случвало ли Ви се е някога да попаднете в ситуация, която Ви е странно позната, все едно сте я сънували или вече сте я преживели, а реално тя е съвсем нова за Вас? Едва ли има човек, който ще отговори отрицателно на този въпрос. Това, което сте преживели се нарича „дежавю” или с прости думи „спомен от минал живот”!

Заради мимолетността на това усещане, то е изключително трудно за изследване. И все пак, дежавю-то е познато на всички. Различните специалисти го определят по различен начин, но най-общо може да се каже, че това е емоция, спомен или усещане, което душата Ви е преживяла в някой от предишните си животи. Най-често се получава в напълно нова, непозната ситуация, но е толкова силно, че имате чувството, че вече веднъж сте го преживели. И това е така, преживели сте го, само че не в този си живот!

Ако Ви стана любопитно и искате да научите повече за дежавю-тата си, има много лесен начин да го направите! Просто проверете какви сте били в предишният си живота, като последвате линка - Какъв си бил в предишният си живот?! Отговорът, гарантирано ще Ви изненада, а и ще започнете да разбирате много интересни неща за личността си. При преражданията си, душата не забравя нищо от изминалите си животи. Маниерите на човека, неговият начин на мислене, ценностите му, както и вижданията му за живота може да се окажат „пренесени” от предишен живот! Така, че не се чудете, ами разберете дали сте били принц или принцеса, рицар, храбър воин, а защо не и кралският шут! И ще откриете, че много неща от предишният Ви живот са пренесени и в настоящият.

В случай, че бъдещето е далеч по-важно за Вас, отколкото миналото, можете още сега да надникнете и в него! Просто направете теста Като какъв ще се преродиш? и веднага разберете, като какъв ще се преродите! Резултата може да Ви накара сериозно да се замислите над това какви уроци трябва да научите в този си живот!