„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Искате ли да узнаете и да разберете, дали имате качества на модел/моделка?
Въведете вашето име и натиснете бутона и започнете теста!Име


Advertisement:
Казват, че модата е цял един отделен свят, устроен и функциониращ по негови си собствен правила. И това е точно така! В модата изискванията, вижданията и критериите са толкова различни, от тези, в която и да е друга среда, колкото изобщо могат да бъдат.

Бляскавият, стилен, разточителен живот на модели и дизайнери, всъщност е плод на ужасно много труд, лишения и работа в екстремни условия. Последното, май повече важи за моделите. Да станеш модел не е лесно, а да станеш успешен модел си е направо мисия невъзможна. Тези, направо съвършени мъже и жени, полагат денонощни грижи за външният си вид и работят в условия, каквито едва ли можете да си представите. Несъмнено, сте виждали фотосесии на различни манекенки и манекени, по бельо или бански, в снега. Е, снегът не е добавен изкуствено след сесията, той си е бил там, по време на снимките. А, сега си представете какво е да полегнеш полугол в снега и да седиш там, докато фотографът заснеме перфектният кадър! Изисква се доста воля, нали?

Със сигурност, за да станеш моделка или модел се изисква много повече от красиво лице и атлетично тяло! А, Вие притежавате ли всички необходимите качества, за да се реализирате в света на модата? За да разберете дали от Вас ще излезе успешен модел, просто направете теста Имаш ли качествата на модел/моделка? ! Може да се окаже, че имате силен характер, непоколебимост и волята, които се изискват, за да успеете в моделската професия. А, може и да установите, че не сте за този побъркан свят! В случай, че попаднете във втората графа е добре да се преориентирате бързо и да не губите време, в поприще, за което просто не сте родени!

Ако, все пак светлината на прожекторите Ви блазни, но нямате качествата на модел или моделка, може би е добре да се ориентирате към телевизията! А, каква е идеалната телевизионна професия, за Вас ще разберете веднага, след като последвате линка – Какво ще работиш в телевизията? ! Кой знае, може би точно Вие сте следващият любим водещ на малки и големи!