„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Искате ли да узнаете и да разберете, кой сериен убиец сте?
Въведете вашето име и натиснете бутона и започнете теста!Име


Advertisement:
Серийните убийци, от години всяват ужас в хората по целият свят. За тези хора, убиващи за отмъщение и удоволствие, са написани не една и две книги. А, филмите посветени на серийните убийци, доста от които по действителен случай, са стотици!
Разбира се, голяма част от тези страховити герои са, чисто и просто, плод на нечие въображение. И все пак, те отново са вдъхновени от реалността. Такива, ужасяващи, серийни убийци са, например куклата Чъки и ученият доктор Джекил, който се превръща в злодеят "Мистър Хайд"! Според някои, дори емблематичният Жокер има своето живо вдъхновение, на което е базиран измисленият му образ!

В реалността, има доста хора, които поне визуално напомнят на един или друг ужасяващ, сериен убиец, от филмите и книгите. Ако сте сред почитателите на тези страховитите истории, със сигурност, поне един път в живота си сте се оприличавали на някои от тези злодеи! Искате ли, обаче, да разберете със сигурност, кой сериен убиец дреме във Вас? Дали това е хладнокръвният Ханибал или забавният, но смъртоносен Жоркер? Е, вече има лесен начин да узнаете! Просто трябва да направите теста на Кой сериен убиец си? ! Той е лесен, бърз и забавен, а резултатите му могат, наистина да Ви изненадат! Проверете себе си и приятелите си! Така лесно ще узнаете кой от Вас е безобиден и с кого не е добре да оставате, през нощта насаме!

Освен да разберете на кой сериен убиец приличате, може да проверите и колко време ще издържите, във филм на ужасите ! Това може да се окаже доста полезно, в случай, че приятелите Ви се окажат доста по-страховити злодеи от Вас, нали?