„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Искате ли да узнаете и да разберете, как обичате?
Въведете вашето име и натиснете бутона и започнете теста!Име


Advertisement:
Любов – най-разнообразното чувство на света! За някои хора, откриването и е смисълът на цялото им съществуване, за други, любовта е някак си, ей така, между всичко останало в живота. Въпреки това, едва ли има човек, живял някога на тази земя, който да не е обичал и да не познава това невероятно чувство!

Любовта може да има много различни лица, защото всеки човек обича различно. Има такива, обичащи тихо, безмълвно и дълбоко, както и хора, които могат направо да задушат с любовта си. Има оптимисти, вярващи, че са открили любовта на живота си, всеки път, когато се влюбят. Има и песимисти, за които никой никога не е достатъчно добър. Има и ревнивци, пазещи любимият човек от всичко и всеки, има и непукисти... Въобще в любовта има от всичко по много, защото колкото различни хора има, има и толкова различни начини да обичаш!

А, Вие знаете ли как обичате? Дали любовта Ви е страстна и дълбока или по-скоро временна и повърхностна? Ако до сега не сте се замисляли върху това, може би е време да го направите! А, има и много лесен начин, да разберете със сигурност как обичате! Единственото, което трябва да направите е да попълните този бърз, но много точен тест - Как обичаш ти?! След това, вече ще знаете със сигурност дали сте от оптимистите, търсещи истинската любов или от песимистите, за които това чувство не е нещо особено!

В случай, че сте от непоправимите романтици и вярвате в намирането на единствената половинка, можете много лесно да разберете къде да я откриете - Къде ще срещнеш любовта на живота си?! А, дори и да сте от песимистите, все пак не е зле да се презастраховате и да си отваряте очите, за да не изпуснете Вашата истинска половинка и шанса си за невероятно щастие!