„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Искате ли да узнаете и да разберете, като жена или като мъж мислите?
Въведете вашето име и натиснете бутона и започнете теста!Име


Advertisement:
Като жена или като мъж мислиш?

В днешно време ролите на мъжете и жените, в съвременното общество, далеч не са традиционни! Е, като всяко правило и това си има изключения и все още може да се намери по някое и друго силно патриархално семейство. Последното, обаче е по-скоро рядкост.

Причината за всичко това е, че в модерни времена мъжете не винаги мислят, като мъже, а жените не винаги мислят, като жени. Това, обаче не пречи на никой от двата пола да намери златната среда за себе си. Вече можем да видим бащи посветили се на децата си, както и жени изцяло отдадени на кариерата си и това не е странно или изолиран случай.

За разменените роли е отговорен различният начин на мислене. Преди основната мисъл на мъжете е била как да осигурят прехрана на семейството, а на жените – как да отгледат семейството. Днес, обаче всичко е различно и има мъже, които мислят типично, като жени! И в това няма нищо лошо, все пак живеем в модерни времена! А, Вие замисляли ли сте като мъж или като жена мислите? Дали повече си падате по забавленията и за Вас на първо място е успехът или, пък сте романтични, търсещи любов, поставящи семейството и близките си на първо място? Не се чудете повече, а направо разберете отговора на този въпрос, като просто последвате линка - Като мъж или като жена мислиш?. Ако сте отговорили честно на въпросите и резултата ще бъде достоверен, а може би и крайно изненадващ!

Според някои психолози, причината за различният начин на мислене се корени в детството. Детето, несъзнателно „попива” ценности и черти от характера, от някои от двамата си родители. Така, че ако искате да разберете от кой точно родител сте придобили начина си на мислене, може да го направите незабавно, като отговорите на въпросите от теста - На кой приличаш повече – на майка си или на баща си?. Ще се изненадате колко много сте „попили” от присъствието или отсъствието на майка си или на баща си!