„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Искате ли да узнаете и да разберете, какво означават очите ви?
Въведете вашето име и натиснете бутона и започнете теста!Име


Advertisement:
Очите са прозорец към душата на човек! Тази стара сентенция е изключително вярна! Очите на човек, говорят много, без думи. Те винаги издават душевното му състояние – щастие, тъга, тревога. Колкото и да се стараем да не показваме емоции, очите винаги ни издават, независимо дали ни харесва или не.

Преди милиони години, всички хора на земята са били с кафяви очи. Друг цвят, просто не е имало! От къде тогава са се появили сините очи, зелените очи, сивите очи и пъстрите очи? Изследователите, смятат, че различният цвят на очите се е появил при хората, като реакция след жесток, природен катаклизъм – сблъсък на комета със Земята. Този удар е довел до промяна в климата на планетата, защото е докарал ледников период! Това е поставило хората, в една меко казано, екстремна ситуация и на организмите им се е наложило да мутират, за да оцелеят. Така са се появили сивите очи и сините очи, както и по-високите хора. По-късно са се получили и зелените очи и пъстрите очи, като резултат от любовта между кафявооки и синеоки.
Освен, че изразяват състоянието на човешката душа, обаче, очите си имат и свое собствено значение, според техният цвят.

Много, различни, научи изследвания, потвърждават тезата, че цвета на очите, на човек издава много за неговата личност и характер. Например, хората с кафяви очи са по-склонни да изразят гласно, честното си мнение. Тези със син цвят на очите, пък трудно се ядосват и лесно прощават. А, зеленооките са амбициозни и устремени. Това, обаче, са само някои от характерните качества на човек, които очите му разкриват.

Знаете ли, какво значат Вашите очи? Ако се чудите и искате да разберете, това може да се случи още сега! Просто направете теста – Какво значат очите ти? и ще откриете значението на Вашите очи! Не спирайте само със себе си! Разкрийте тайните на близки и приятели, като проверите значението и на техните очи! Със сигурност ще откриете доста интересни неща, както за себе си, така и за околните. В случай, че искате да узнаете още повече за личността си, това може да се случи веднага, като последвате линка – Разбери дали си добър човек!и разберете дали сте добър човек!