„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Искате ли да узнаете и да разберете, на кой повече приличате?
Въведете вашето име и натиснете бутона и започнете теста!Име


Advertisement:
Всеки човек е уникален! Това е неоспорим факт, защото всеки е смесица от различни черти. Някои, от които са по рождение, а други – придобити по време на порастването от единият или от другият родител.

На кой приличаш повече на майка си или на баща си?

Несъмнено, когато сте били малки са Ви казвали, че направо сте „одрали кожата” на майка Ви или на баща Ви, когато някой от тях е бил на Вашата възраст. Освен чисто физическата прилика, обаче, ние приличаме на своите родители и по характер, колкото и да не ни харесва да си го признаем.]Личността на човек е смесица между неговата индивидуалност и чертите, които е придобил от своите родители, докато е растял. Винаги, обаче се случва така, че детето „попива” малко повече от единият, от колкото от другият родител и следователно прилича повече на майка си или на баща си. Или поне така твърдят учените.

Според тях, освен чисто генетично наследените прилики, децата много лесно усвоявате поведението на единият, от двамата си родители.
А, замисляли ли сте се някога, Вие]на кого повече приличате? Със сигурност, физически имате доста черти и от двата, а емоционално? Сега лесно и бързо можете да получите отговор на този въпрос, като последвате линка и направите теста - На кой приличаш повече – на майка си или на баща си?.

Бъдете честни и резултата може да Ви изненада или просто да потвърди това, което вече предполагате, понеже не един или двама роднини са Ви го казали! А, защо да тествате само себе си? Проверете на кого повече прилича брат Ви или сестра Ви! Дали и двамата сте взели повече черти от единият родител или силите са уравновесени?

Откривайки дали сте принцът/принцесата на мама или мъжкото момче/момиче на тати, ще опознаете, доста по-добре, себе си и ще разберете от кого сте „наследили” определени черти от характера си. Това може да се окаже доста полезна информация ако някога сте се чудили защо сте жена, а на моменти мислите и действате като мъж или обратното – ако сте мъж, но разсъждавате повече, като жена. В случай, че се чудите като кой от двата пола точно мислите, можете да разберете, със сигурност, веднага, като просто направите теста -
Като мъж или като жена мислиш?!