„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Искате ли да узнаете и да разберете, какво иска да ви каже вашият ангел пазител?
Въведете вашето име и натиснете бутона и започнете теста!Име


Advertisement:
Всеки човек си има ангел пазител – вярвате ли в това? Независимо дали сте от оптимистите, които са сигурни, че им е отреден личен ангел, които да бди над тях или от песимистите, за които това си е чиста пробва приказка, за малки деца, няма особено значение. Защо ли? Защото, със сигурност, поне веднъж в живота си, сте усещали какво трябва да направите в даден момент.

А, дали наричате това усещане интуиция или ангел пазител, вече е въпрос на личностно възприятие. Ангелите пазители чуват всички наши мечти и желания – от най-дребните и банални, до най-съкровените и изглеждащи непостижими. Несъмнено, в даден момент, когато ситуацията, в която сте се намирали е изглеждала безизходна, нещата изведнъж, сякаш с магия, са се подреждали във Ваша полза. А, вероятно Ви се е случвало много силно да желаете нещо, но вместо него да получите други и по-късно да установите, че така нещата са се подредили много по-добре. Всичко това, се е случило благодарение на Вашият, личен ангел – пазител. Той бди над Вас и Ви помага, денонощно, независимо дали вярвате в него или не.

Тъй като ангелите – пазители, са по-виша сила, понякога не оправдават моментните ни очаквания, но винаги ни помагат да постигнем крайната си цели, независимо каква е тя. Е, със сигурност, трябва да е в рамките на доброто и реалното... За съжаление, човек не може да чуе своят ангел – пазител, а понякога се получава така, че пренебрегва и знаците, които той му изпраща. Това, от своя страна, може да доведе до попадане в доста неприятни ситуации. Ако искате да разберете какво има да Ви казва, Вашият ангел – пазител, просто последвайте линка - Какво ти казва твоят ангел пазител?! Не пропускайте важното послание, което може да промени целият Ви живот и е само на няколко клика разстояние!

В случай, че любопитството Ви към мистичното се е разпалило, може би ще искате да разберете малко повече за аурата си! Това, също може да се случи още на момента! Единственото, което трябва да направите е да отговорите на въпросите от теста - Каква е аурата ти? !