„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Искате ли да узнаете и да разберете, колко щастливи сте наистина?
Въведете вашето име и натиснете бутона и започнете теста!Име


Advertisement:
Щастието е основната цел на човешкият живот. Разбира се, всеки един от нас, намира щастие в различни неща – за някои щастието е семейството, за други е хубавата работа, а за трети – охолният живот. Така, че ясна дефиниция, на това що е щастие едва ли може да бъде дадена, защото колкото различни хора има, толкова и различни определения на това чувство съществуват!

Казват, че колкото по-глупав е един човек, толкова по-щастлив е той, защото не обръща внимание на дребните дразнещи неща. Дали това е точно така е малко спорен въпрос. Е, едва ли е нужно да си пълен глупак, за да си напълно щастлив. И все пак, не са малко нещата, които могат да съсипят човешкото щастие, само за секунда. Несъмнено, всеки от нас е имал поне по един такъв миг в живота си...

А, ти колко си щастлив наистина? Вероятно, си си задавал този въпрос, а в случай, че не си е крайно време да го направиш! Вместо да се хвърляш в разсъждения и анализи можеш бързо и лесно да откриеш колко си щастлив наистина, като просто направиш нашият тест - Колко щастлив си наистина? ! Бъди честен в отговорите си, защото ако излъжеш ще излъжеш само и единствено себе си! Разбери дали си щастлив с това, което имаш или е крайно време да направиш кардинални промени в живота си и да получиш щастието, което заслужаваш!
В случай, че попадаш във втората група, тази на не особено щастливите, преди да обвиняваш другите за собственото си нещастие, може би е по-добре първо да погледнеш самият себе си! Разбери какво трябва да промениш в себе си, за да бъдеш по-щастлив, като просто последваш линка - Какво трябва да промениш в себе си? !

В Igraigo.com ще откриеш и още много бързи, лесни и точни тестове, с които не само ще се забавляваш, но и ще откриваш много нови, интересни неща за личността си! Имаме и специален Форум, в който можеш да споделяш резултатите си, да се е забавляваш и да откриваш много, нови приятели!