„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Искате ли да узнаете и да разберете, какво ще работите в телевизията?
Въведете вашето име и натиснете бутона и започнете теста!Име


Advertisement:
Телевизията се е превърнала в неизменна част от модерният живот. Ако преди години тя е била нещо ново и предизвикващо възторг, то в наши дни е по-скоро фон на вечерите, прекарани вкъщи. Всеки ден, от екрана ни се усмихват познати лица и се опитват да ни забавляват, с различни предавания.

Телевизионният екран, направо прелива от риалитита, забавни програми, шоуто и какво ли още не. Лицата, на всяка една медия, се опитват да поднеса нещо ново, различно и интересно, на негово величество зрителя. Понякога успяват, а понякога – не! Освен водещите, обаче, в телевизията работят и много други хора, които стоят зад кадър и не ги виждаме. Има сценаристи, продуценти, режисьори, гримьори, стилисти, фризьори и какво ли още не. Всъщност, спокойно може да се каже, че зад водещият на всяко едно предаване, стоят поне още 10 човека, имащи доста по-отговорни задачи!

Вярно е, че този, които застава пред камерата е лице на предаването и съответно на медията, по която то се излъчва. За да изглежда водещият добре, обаче, за да говори смислено, както и за да представя интересно своите гости и теми, работят много други хора. Истината, за телевизията е, че зад красивата фасада се крие много, къртовски труд, който остава скрит за зрителя! А, Вие, някога мисли ли сте за работа в телевизията? В случай, че е така, най-вероятно сте виждали себе си, в ролята на водещ, на някое интересно предаване.

Това, обаче, може и да не е точното телевизионно поприще за Вас! Ако искате, със сигурност, да разберете каква е идеалната професия, за Вас, в телевизионен мащаб, просто последвайте линка – Какво ще работиш в телевизията?! Да бъдеш водещ не е единственото, което може да правиш в телевизията. Може би сте родени за сценарист, оператор, а защо не и за следващият велик продуцент? Не губете повече време, а разберете истинската си телевизионна съдба!

В случай, че мечтата Ви, все пак е да сте център на телевизионно внимание, но не искате да сте просто водещ, има начин да се появявате честичко на екрана, ако смаете публиката с някакъв невероятен талант! За да откриете какви невероятни, скрити способности дремят във Вас, просто направете теста – Какъв е твоят скрит талант? и вече ще знаете с какво да смаете зрителите!