„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Искате ли да узнаете и да разберете, дали сте умен или не чак толкова?
Въведете вашето име и натиснете бутона и започнете теста!Име


Advertisement:
Интелигентността на човек се определя от много фактори – обща култура, образование, житейски опит и какво ли още не. Има хора, за които казват, че „умът им е остър, като бръснач”, а има и такива, които биват определяни, откровено, като „кръгли идиоти”. За някои казват, че са „умни, но мързеливи”, а за останалите, че са „достигнали максималното, за възможностите си”. Тези, определения, обаче далеч не дават ясна представа за умственият багаж на хората, за които са използвани.

Тъй като, хората, сами по себе си, са много различни е доста трудно да се определи ясен критерий, по които да се измерва умнотата им. Някои от нас, са гении в точните науки, като математика и физика, други са несравними писатели, трети са уникални психолози и така нататък. Затова, не може да се определи умственият капацитет на един човек, по един единствен критерии. Няма начин, никога да не сте се питали колко точно сте умни, самите Вие. Е, вече можете да разберете отговорът на този въпрос, без да губите време! Просто последвайте линка и направете теста - Колко си умен? ! Отговаряйте на въпросите честно, за да бъде реален резултата. Все пак, проверявате собствените си умствени възможности и ако излъжете на теста, ще излъжете само себе си !

Дори резултатът да не Ви хареса, винаги има начин да го промените. Просто отделете малко повече време, за да подобрите знанията си – прочетете някоя книга, например. Ако четенето е прекалено скучно за Вас, винаги може да отидете на някоя образователна екскурзия – така хем ще се разтоварите, хем ще обогатите общата си култура. Важно е да намерите най-приятният, за Вас самите, начин за получаване на нови знания и след това този процес ще се превърне в едно приятно занимание.

В случай, че темата за умът Ви стана особено интересна, може да продължите да изследвате Вашият собствен! Проверете дали мислите като мъж или по-скоро, като жена, като последвате линка - Като мъж или като жена мислиш?! В отговорът на този въпрос, може да се крие ключът към намирането на най-добрият, за Вас, начин за получаване на нови знания!