„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Искате ли да узнаете и да разберете, какво е вашето влияние върху хората?
Въведете вашето име и натиснете бутона и започнете теста!Име


Advertisement:
От както свят светува, хората оказват влияние един върху друг. Като всяко едно нещо, така и влиянието върху околните може да бъде положително или отрицателно. Със сигурност, поне веднъж в живота, Ви се е случвало някой да Ви заплени, без особени усилия или, пък да не желаете да си комуникирате с даден човек, без конкретна причина.

Всъщност, причина и за двете неща има и тя е влиянието на тези хора, върху Вашата личност. Повечето хора, доста наивно смятат, че влиянието е нещо вродено. Е, има хора, родени лидери, при които то е ярко проявено. В повечето случаи, обаче, как да окажем правилното влияние, върху околните, е нещо, което се научава.

Най-голямата тънкост, при оказването на влияние върху хората е общуването. Говорейки с един човек и по-точно казвайки му това, което иска да чуе, Вие печелите неговото доверие и симпатии. А, ако поведете разговора в положителна посока и го гарнирате с усмивка, ще постигнете резултати още по-бързо. Спечелите ли доверието и положителното отношение веднъж, после околните ще се влияят от Вас, без дори да се замислят!

Несъмнено и Вие, умишлено или не, оказвате влияние на околните, защото като всеки човек имате уникален чар и личностно, Ваше си, обаяние. Какво точно влияние, обаче оказвате? Ако искате да разберете, бързо и лесно, какво е Вашето влияние върху хората, просто последвайте линка - Какво е твоето влияние върху хората?! Бъдете честни, в отговорите си и резултата ще бъде точен!

В случай, че малко или много сте разочаровани от наученото, не бързайте да се отчайвате! Просто променете нещо в себе си и ще промените и начина, по който околните Ви виждат, а с това ще се измени и мнението им, за Вас. Какво точно трябва да промените в себе си, можете да разберете веднага, като просто направите теста - Какво трябва да промениш в себе си?! Понякога, една малка промяна може, коренно да преобърне живота на човек. Затова не се чудете, ами запретнете ръкави, променете себе си, променете влиянието си върху хората и вижте как изведнъж и отношенията, и живота Ви ще станат доста по-лесни и хубави!