„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт
Искате ли да узнаете и да разберете, каква е вашата възраст?
Въведете вашето име и натиснете бутона и започнете теста!Име


Advertisement:
Възрастта на човек, може би е най-лесното нещо за определяне – просто се брой колко години си прекарал на тази земя. Това, обаче, си е чисто математически. Отдавна се смята, че възрастта е просто цифра и човек е на толкова години, на колкото се чувства. Е, не са малко случаите, когато годините на които е даден човек и тези на които се чувства се разминават, при това драстично.

И все пак, има някои доста издайнически знаци, които помагат да се определи възрастта на даден човек. Не вярвате? Ами, тогава последвайте линка и вижте дали можем да познаем на колко години сте Вие - Можем ли да познаем възрастта ти?! Трябва, обаче да бъдете честни в отговорите си и да не се опитвате да ни преметнете! Ще се изненадате как само с няколко прости, на пръв поглед, въпроса може да се каже на колко години сте!

В случай, че резултата се разминава с реалната Ви възраст, а Вие сте били максимално честни, отговоряйки на теста, значи се държите различно от годините на които сте! Може би сте по-зрели или още не сте готови да пораснете. Което и да е от двете, обаче реалната Ви възраст и възрастта, на която се държите са различни! Ако искате да разберете като колко годишни се държите, направете теста и отговора ще е пред Вас, само след няколко клика - Като колко годишен се държиш?!

Резултата, със сигурност ще Ви даде доста храна за размисъл. Все пак, не е добре да сте на 20 и да се държите като 40-годишни. Ще имате много време, затова когато станете на 40. Обратният вариант, също е възможен – да сте минали 30-те, а още да живеете на пълни обороти, все едно току-що сте навършили пълнолетие... Времето за безкрайни купони, за Вас е отминало и е добре да се постегнете и да започнете да мислите за бъдещето си. И все пак, това не означава да спрете да се забавлявате! Напротив! Възрастта не изключва забавленията, само променя характерът им!