„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
За реклама използвайте формата за контакт

Правила за ползване на СПОДЕЛИ И СПЕЧЕЛИ! Igraigo.com

С използването на IgraiGo.com, потребителят приема и се съгласява безусловно с настоящите условия.
Всеки може да използва IgraiGo.com и да се забавлява. Ако не му харесва сайта, или не се съгласява с условията, може да напусне сайта.

Потребителите предоставят своите лични данни по СОБСТВЕНО ЖЕЛАНИЕ и на СОБСТВЕНА ОТГОВОРНОСТ.

С регистрирането си в IgraiGo.com, потребителят декларира своето изрично съгласие за предоставяне на личните данни.

С регистрирането си в IgraiGo.com, потребителят дава съгласието си да получава съобщения, реклами и други непоискани търговски съобщения.

Съдържанието и ресурсите на IgraiGo.com се използват по усмотрение на потребителите на техен риск и отговорност. Потребителите носят отговорност за избора на продукт или използване на услуга и за съответствието им с техните очаквания и изисквания към продукта или услугата.

IgraiGo.com не носи отговорност за:
• Неправилно или грешно посочване на данни, свързани с получаването на награда, като пълен и точен адрес, имена, имейл адрес, телефон за контакт и др.;
• Проблеми, свързани с доставката, възникнали по вина на доставчика;
• Загуба на данни и други щети, вследствие използването на сайта и неговите ресурси
IgraiGo.com си запазват правото да променят общите условия и правила и условията на игрите по свое усмотрение, без предупреждение. Потребителите в сайта следва сами да проверяват за изменения в Правилата, като IgraiGo.com не е длъжен да ги информира по друг начин, освен чрез публикуване на изменените правила в сайта.

IgraiGo.com Не носи отговорност за снимките показващи се на сайта. Те са взети посредством огромното интернет пространство посредством Google Images.

IgraiGo.com Не носи отговорност за аватарите и снимките. Част от аватарите и снимките на потребителите са от Facebook. При приемането на приложението на IgraiGo.com във Facebook, потребителят се съгласява да предостави снимката си за публично показване в сайта.
Снимката МОЖЕ да бъде сменена и изтрита от профила на потребителя.
IgraiGo.com си запазва правото да променя, трие и качва нови награди по всяко време.

Наградите са символични и са поощрение за активните потребители.

Запазваме си правото да променяме точките за разменяне на наградите
Точките на сайта са ВИРТУАЛНИ и нямат никаква парична стойност! Това не са реални пари. Точките са поущрение за потребителите на сайта
Форума на IgraiGo.com е изцяло на потребителите.
Публикациите във форума на IgraiGo са изцяло от потребителите на сайта. Потребителите носят отговорността за тяхната истинност и тяхното съдържание.
С Влизането на сайта Вие се съгласявате с всичките правила и условия за ползване.

Ако не желаете да използвате сайта и НЕ СТЕ СЪГЛАСНИ с условията и правилата за ползване, винаги може да го затворите и напуснете завинаги. igraigo.com НЕ задължава НИКОГО да използва сайта.

Забавлявайте се преди всичко, защото това е сайт за забавление. Нищо от показаното в сайта, не е истинско, всичко е плод на въображение, и снимките нямат никакви прилика с действителността на потребителите. Истинноста на снимките и текстовете е НЕРЕАЛНА, тя е ХУМОРИСТИЧНА. Хора, които нямат чуство за хумор, могат да напуснат сайта и да не влизат отново никога.